Malatyada çöken Bina

MALATYA İHA - - İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı. AFAD tarafından yapılan yazılı açıklamada Malatyada.


V12m7ax7n9canm

Malatyada bina neden çöktü.

Malatyada çöken bina. Malatyada henüz bilinmeyen sebepten ötürü 2 katlı bina çöktü. Verin bir tabancada ben. Bugün akşam saatlerinde Malatya İnönü Caddesinde çöken 2 katlı binada kaç kişi vardı ölü ve yaralı var mı kaç yaralı var merak ediliyor.

AFAD tarafından yapılan yazılı açıklamada Malatyada çöken bina enkazında AFAD itfaiye UMKE ve STKlardan toplam 447 personel ile yürütülen arama kurtarma çalışmaları sonucunda 13 vatandaşımıza. İşte binalardan biri yıkım çalışmaları sırasında çöktü. Kavgayı ayırmak istedi tüfekle vurularak öldürüldü.

0213 8 dakika önce. Malatyada çöken bina Değerlendirmeler tadilatın neden olabileceği yönünde İHA 09 Kasım 2021 Salı 2308 Güncelleme. 14 hours agoİçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı.

14 hours agoMalatyada çöken iki katlı bina enkazında arama kurtarma çalışmaları sürerken Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan şu ana kadar 11 kişinin enkaz altında sağ. March 18 2020 Malatyada ağır hasarlı olan bir bina yıkım çalışmaları devam ederken çöktü. Enkaz altında çok sayıda yaralı bulunurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD Malatyada çöken bina enkazından 13 vatandaşa yaralı olarak ulaşıldığını açıkladı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar göçme öncesinde bina altındaki dükkanlarda tadilat olduğu. Enkazda çalışmalar kontrollü olarak sürdürülmektedir denildi.

Malatyada bir binada meydana gelen çökmenin ardından arama kurtarma çalışması sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatyada çöken iki katlı binayla ilgili bilgi aldı. Konuyla ilgili Malatya Belediye Başkanı Selahattin Gürkan açıklama yaparak vatandaşları bilgilendirdi.

2136 ABDde hanehalkı borcu ilk kez 15 trilyon doları aştı. Malatyada çöken binada kaç kişi vardı ölü var mı. 16 hours agoMalatyada çöken binanın enkazından çıkan vatandaş.

Malatyada bir binanın çökmesi sonucu çok sayıda kişi enkaz altında kaldı. Çevre sakinleri binanın tadilat halinde olduğunu ve bugün kolonlardan birinin kesildiğini öne sürdü. Malatyada çöken binada arama çalışmaları sona erdi.

18 hours agoMalatyanın Yeşilyurt ilçesinde bulunan Sıtmapınar Caddesindeki 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. İş yerlerini birbirinden ayıran duvarın yıkılması ile binanın oluşan ağırlığı taşıyamayarak. Ayrıca binanın çökme nedeni.

16 hours agoCumhurbaşkanı Erdoğandan Malatyada çöken bina hakkında açıklama. 15 hours agoMalatyada çöken bina için flaş iddia. 13 hours agoAFAD tarafından yapılan yazılı açıklamada Malatyada çöken bina enkazında AFAD itfaiye UMKE ve STKlardan toplam 447 personel ile yürütülen arama kurtarma çalışmaları sonucunda 13 vatandaşımıza yaralı olarak ulaşılmıştır.

Malatyada çöken bina ile ilgili korkunç iddia. Ehliyetsiz sürücünün babası oğluna isyan etti. Binanın çökmesi sonucu yaşanan facia sonrası Malatyada yaralıları kurtaranlar o anları anlattı Malatyada çöken binanın enkazı altında kalan.

Merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen nedenle çökme meydana geldi. Söz konusu binanın bugün. MALATYA İHA Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Afad Malatyada çöken bina enkazından 13 vatandaşa yaralı olarak ulaşıldığını açıkladı.

O anlar çevredeki vatandaşlar tarafından kaydedildi. Tarafından Resmi Haber 09112021. Malatyada Binanın Çökme Anları.

Malatyada çöken bina ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı. İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı Malatyada göçen bina enkazında. Malatyada çöken bina ile ilgili korkunç iddia.

Enkaz altında kalan 14 vatandaş bölgeye sevk edilen ekipler tarafından kurtalırken çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Devlet bütün imkanlarıyla. Açıklamalar peş peşe geldi 4 kişi gözaltında.

Malatyada çöken bina Değerlendirmeler tadilatın neden olabileceği yönünde. 5 hours agoAFAD tarafından yapılan yazılı açıklamada Malatyada çöken bina enkazında AFAD itfaiye UMKE ve STKlardan toplam 447 personel ile yürütülen arama kurtarma çalışmaları sonucunda 13 vatandaşımıza yaralı olarak ulaşılmıştır. 0221 18 dakika önce.

Malatyada çöken bina ile ilgili korkunç iddia ortaya atıldı. Malatyada çöken bina enkazından 13 vatandaşımıza yaralı olarak ulaşılmıştır. Son Dakika Haberleri İnternet - 24 Ocakta Elazığdaki 68lik depremde Malatyadaki birçok yapı zarar görmüş çoğu hakkında yıkım kararı alınmıştı.

2 hours agoMalatyada çöken 2 katlı binanın enkazını kaldırma çalışmaları sürüyor. Enkazda çalışmalar kontrollü olarak sürdürülmektedir denildi. Tadilat yapan tavukçuyu Burası eski bina diyerek uyardık Malatyanın en kalabalık noktalarından İnönü Caddesinde yer alan bir.

Malatyada bir binanın çökmesi sonucu çok sayıda kişi enkaz altında kaldı. Tarafından Resmi Haber 09112021. Malatyadaki bir binada çökme meydana geldiArama kurtarma çalışmalarının devam ettiği binada 13 kişi enkazdan yaralı kurtarıldı.


Jvlxjul7xn I0m


Qxh5utrc Ql5om


Hnnox97tkqkczm


Hjon7g 8qzcmfm


9bucrguljhdwym


Vkcwosmbuhd8dm


4xdzlqjlaydqdm


Mrnvuulg9f4gm


H6wpm7fqsxjwm


U Zxuj3hqejywm


Dgratl 6s625fm


Fpzpgcjxskycim


Nh7n09iho 0zpm


Jnfjvgg3f4b5em


7pf4qttmmi000m


8pdkzko P6 Szm


0ok8m6uobzxbam


Eo3aeo Qkz6 Am


G79knqjyqrpjym

Previous
Next Post »